Ciorba de fasole verde cu lapte

de cristinutanicolita in Ciorbe, 13 Sep 2015 | 9771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa
  • 2 roșii mari
  • Pisatura
  • 1 l lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu lapte:

Se pune apa la fiert. 

Fasolea se spală, se taie. 

Ceapa se curata, spală și se taie. 

Morcovul se curata, spală și se da pe răzătoare. 

Rosiile spălate se dau prin blender.

Când a fiert apa, pune fasolea, legumele, sarea, pisatura si roșiile. 

Când fasolea este fiarta se adaugă laptele și se mai lasă să dea un clocot. Se adaugă și verdeață tocata mărunt. 

TIPS-URI

1

Se servește cu smântână, iaurt .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bunica 1

13.09.2015, 19:02

Bună,bună!

Bya Ralu 1

13.09.2015, 19:04

-Licurici- 1

13.09.2015, 20:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume, cu loboda si smantana