Ciorba de fasole verde cu afumatura

de Tabita _ in Ciorbe, 21 Feb 2016 | 3045 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa. 

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde
  • cca 200 g afumatura
  • 1 ceapa
  • putin ulei
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu afumatura:

Mai intai am pregatit fasolea. Am indepartat capetele pastailor si am spalat fasolea.

Am curatat, spalat si tocat ceapa.

Am portionat carnea.

Intr-o oala am pus putin ulei la incins. Am adaugat ceapa, iar apoi afumatura si am lasat-o cateva minute pana cand s-a calit ceapa si a devenit translucida.

Am completat cu apa, iar cand a inceput sa fiarba am adaugat fasolea.

Spre sfarsit am adaugat si sare, piper, patrunjel.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

2

Se poate servi cu smantana si un ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu afumatura