Ciorba de fasole verde cu afumatura

de Dea_Dea in Ciorbe, 4 Iun 2013 | 3859 vizualizari

 

Minunata!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole verde
  • afumatura
  • 2 catei de usturoi
  • sare

Rantas:

  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 150 ml apa
  • patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu afumatura:

Fasolea si afumatura se pun la fiert.

Cand dau in colocot se adauga usturoiul taiat marunt.

Cand este fiarta si afumatura si fasolea se face rantasul.

Se pune uleiul la incins , se adauga faina, se omogenizeaza, se pune pasta de rosii si se subtiaza cu apa.

Se toarna peste ciorba , se mai lasa sa dea cateva clocote , se stinge si se pune patrunjel verde.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Usturoiul se poate pisa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]