Este tare buna si acum dupa sarbatori, chiar pica bine ..este cu multe legume ,smintina ,iaurt si marar verde,yamyyyyyyyy.. V-o recomand cu drag ,este buna tare
Prima data curatam zarzavatul ,ardeiul,ceapa,prazul si usturoiul,spalam bine si tocam marunt totul apoi impreuna cu uleiul si 100 ml apa punem pentru 5-10 min la calit .
Adaugam fasolea verde, mai lasam 5 min. apoi completam cu apa calda, potrivim de sare si piper, adaugam si foaia de dafin si lasam totul la fiert la foc domol .
Intre timp separam albusurile de galbenus intr-un castron mai maricel apoi adaugam smintina si iaurtul si amestecam bine totul.
Adaugam si cele 2 linguri de faina si usturoiul( dat prin presa de usturoi ).
Luam cu un polonic din supa de fasole si punem usor peste smintina si iaurtul din castron si amestecam incet apoi turnam totul peste continutul din oala.
Lasam 5 minute sa dea un clocot si oprim focul .
Asezonam cu marar verde ,si adaugam si cele 2 linguri de otet ..
Ciorbita este gata.Pofta mare!
1
Cine mai doreste adauga smintina .
2
Ardeiul iute este nelipsit pentru cei carora le place ..