Ciorba de fasole pestrita cu cimbrisor

de Valclaudia in Retete Delikat, 24 Iun 2018 | 4054 vizualizari

 

O delicioasa ciorba de post preparata cu ajutorul mirodeniilor de la Delikat.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. fasole boabe pestrita
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4 linguri ulei
  • 1 ardei gras
  • 2 foi de dafin
  • 4 rosii de gradina
  • 3l apa plata
  • sare dupa gust
  • 1 lingura boabe de mustar
  • 10 boabe de piper negru de la Delikat
  • leustean verde
  • cimbrisor de la Delikat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pestrita cu cimbrisor:

Fasolea se pune de seara la hidratat in apa calda.

Dimineata scurgem apa si o clatim boabele de fasole.

Punem fasolea la fiert in apa cu sare, o lasam sa clocoteasca 15 minute.

Scurgem fasolea si inlocuim apa, o lasam din nou sa clocoteasca alte 15 minute.

O scurgem din nou, apoi punem fasolea din nou in oala impreuna cu uleiul, ceapa si ardeiul tocate, adaugam rondelele de morcovi, lingura de bobite de mustar, foile de dafin, boabele de piper.

Punem apa plata, adaugam sare dupa gust si acoperim oala,lasand ciorba sa fiarba la foc mediu pana se patrund toate legumele.

Rosiile se spala, se trec apoi prin robot si se adauga in oala.

Lasam sa mai dea cateva clocote, apoi oprim focul.

Presaram cimbrisor de la Delikat si leustean proaspat tocat, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pestrita cu cimbrisor" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pitoance