Ciorba de fasole pastai cu piept de pui

de Bya Ralu in Ciorbe, 22 Iun 2012 | 6904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 800 g fasole pastai
  • 3 linguri bulion
  • 2 morcovi mari
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ou
  • 1 ceapa alba
  • condimente
  • 1-2 linguri bors magic
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai cu piept de pui:

Curatam fasolea pastai la capete si o rupem in doua. Se spala bine si se pune la fiert impreuna cu pieptul de pui. Adaugam 2 linguri de vegeta si intre timp taiem morcovii felii, ardeiul si pastarnacul le taiem cubulete, iar telina o dam pe razatoare si le punem la calit in ulei de masline timp de 8 minute. Se adauga in oala de ciorba si ceapa intreaga. Se adauga piper alb, borsul magic cu verdeata, putin leustean. Cand e aproape gata se pun 2-3 linguri de bulion, se subtiaza cu apa si se bate un ou si se fac franjuri in oala de ciorba. Pieptul de pui se scoate si se taie felii subtiri. Se gusta zeama si ce mai trebuie se adauga in plus, se pune si patrunjelul tocat marunt si se serveste cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

24.06.2012, 00:00

e gustoasa sa incerci

babi5 1

18.06.2013, 13:00

Bya Ralu 1

18.06.2013, 22:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu praz