Ciorba de fasole cu ciolan afumat

de roxana_simona in Ciorbe, 5 Iul 2013 | 6970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat
  • 700 gr fasole boabe
  • 3-4 linguri de zarzavat
  • tarhon
  • 1-2 linguri de sare
  • piper
  • 2-3 linguri bulion
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu ciolan afumat:

Fasolea se lasa in apa de seara pana dimineata. Ciolanul se pune la fiert pentru timp de 1 ora 1/2, pana se desprinde carnea de pe os. Cand la jumatatea timpului se adauga fasolea scursa de apa si zarzavatul. Se lasa la fiert la foc mic. Adaugam sare si piper si tarhonul taiat marunt cu 2 linguri de zeama de la tarhon. Se pune si bulionul. Ciolanul afumat se scoate pe o farfurie ,se lasa sa se raceasca si se taie bucatele, care se pun inapoi in ciorba.

Se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu afumatura