Ciorba de fasole cu afumatura de porc

de Merisor in Ciorbe, 22 Ian 2015 | 7634 vizualizari

COMENTARII (46)

reisnaor_2006 1

22.01.2015, 19:23

superrrrrrrrr buna

Rocsi 1

22.01.2015, 21:16

Prea buna, prea ca la tara!

Constelatialeu 1

22.01.2015, 22:12

Asta e o bunatate,imi place cu si fara carne..

Criss 1

23.01.2015, 05:36

Merisor 1

23.01.2015, 07:28

Multumesc, dragilor! Chiar e una din cele mai bune ciorbe.

dantes 1

23.01.2015, 08:18

Foarte buna!

anca_rm 1

23.01.2015, 09:14

fasoleeee , vin si eu

simona72 1

23.01.2015, 12:46

elucubratiiculinare 1

23.01.2015, 14:59

waw, cum arata

Valclaudia 1

23.01.2015, 17:51

ce pofta mi-ai facut!

Panacris 1

23.01.2015, 17:55

Interesante tips-urile, de probat

Panacris 1

23.01.2015, 17:56

Cleme, fără carne??? Nu pot să cred

Teo 1

23.01.2015, 22:39

Frumos servita,Merisor!

Merisor 1

24.01.2015, 07:54

Multumesc, Teo!

Merisor 1

24.01.2015, 07:54

Cris

Merisor 1

24.01.2015, 07:54

Multumesc, tuturor! Val Mihaela

Sidy 1

24.01.2015, 08:56

O ciorbita excelenta ,mai ales asa cu ceapa rosie !Sti cu ce o acresc eu ? Cu zeama de varza murata....

Merisor 1

24.01.2015, 09:38

Sidy, eu nu acresc ciorba de fasole

mirabel555 1

06.05.2015, 12:45

- mama mea provenind din regat , acrea ciorba de fasole cu bors si punea leustean: era o minunatie
- eu dupa obiceiul ardelenesc pun tarhon pastrat in borcan cu otet si fara sare: da un gust exceptional ciorbitei de fasole si de fapt la afumatira in general. Incercati, chiar merita.

Merisor 1

06.05.2015, 13:06

Multumesc pentru sfat!
Am sa incerc cu tarhon ca imi place mult!

Xandrinne 1

07.08.2015, 09:51

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole alba cu afumatura