Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
In weekend toate gospodinele gatesc ceva bun,ceva cu carne,eu de data asta la cererea "publicului restrans"am facut acest bors pe care de cand sunt eu,nu l-am facut dar nici la mama nu am vazut.Rezultatul,cred ca va imaginati!!
Fasolea curatata,spalata,o punem la fiert pentru 30-40min;dupa acest timp,o scurgem,o clatim cu apa rece apoi o punem inapoi la fiert cu apa fierbinte,capac si foc mic;cand incepe sa fiarba adaugam legumele curatate,spalate,taiate marunt sau date pe razatoare(radacinoasele)si lasam in continuare sa fiarba incet;cand fasolea este fiarta adaugam rosiile,pasta de ardei,afumatura taiata si prajita in ulei(adaugam si uleiul de la prajit);dupa 5-10min,pentru ca afumatura este deja fiarta cand o cumparam,acrim borsul cu zeama de varza si abia acum condimentam cu sare doar daca mai e nevoie;potrivim gustul borsului,adaugam crenguta de cimbru,leustean si oprim focul;
Se serveste dupa preferinta rece sau cald.
1
legumele proaspete,pot fi inlocuite cu zarzavat de la borcan
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola