Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata

de Constelatialeu in Ciorbe, 22 Feb 2013 | 10017 vizualizari

 

Pofta-i pofta si trebuie satisfacuta.

 

INGREDIENTE

  • cca 300 g fasole boabe
  • 9 bucatele de coasta de porc
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 3 cepe
  • 1 lingurita ''secretul gustului legume''
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita tarhon maruntit
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata:

Fasolea se pune la inmuiat de seara.Dimineata se pune la fiert si se schimba de 3 ori apa.Dupa ce am schimbat si a treia oara apa,adaugam bucatelele de coasta si le lasam sa fiarba impreuna cu fasolea.Separat curatam legumele,ceapa o taiem marunt,morcovul,telina,pastarnacul le dam pe razatoarea mare.Toate legumele le calim in 50 ml ulei incins,pana incep sa sticleasca.Cand sunt gata calite le punem in oala unde fierbe fasolea si costita.Adaugam lingurita de secretul gustului,nu mai punem sare ,isi lasa si de la coasta afumata si este suficient.La final cand sunt toate fierte se adauga mararul si tarhonul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]