Ciorba de dovlecel cu lapte batut

de Sim0na in Ciorbe, 16 Oct 2012 | 37084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/3 dovleac mare (cca 600 g curatat)
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 ardei capia
  • 1 morcov
  • 1,5 litri lapte batut (facut in casa din lapte de vaca crud, dar merge foarte bine si cel din comert)
  • ulei
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecel cu lapte batut:

Dovleacul l-am curatat si l-am taiat cubulete. Ceapa si morcovul le-am curatat, spalat si tocat marunt. Ardeiul l-am taiat cubulete. In putin ulei am pus la calit legumele. Cand acestea s-au inmuiat am adaugat putina apa, apoi cubuletele de dovleac. Am pus apa cat sa acopere dovleacul si am lasat sa fiarba. Cand dovleacul a fost aproape fiert, am pus laptele batut si am mai lasat cateva minute sa clocoteasca. Am tocat mararul marunt, si l-am adaugat dupa ce am oprit focul la oala.

Am papat cu mare pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecel cu lapte batut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Lau 1

17.10.2012, 16:25

Lavinia 1

09.12.2012, 15:13

E foarte buna,mereu o face si soacra mea.Doar la ea am mancat(e din Valenii de Munte)

marius64 1

06.07.2018, 12:31

exceptionala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei, cu leustean