Inima bucatariei romanesti o reprezinta ciorba si cred ca sunteti de acord cu mine. Am primit de la matusa sotului meu un cocos din ala hranit bio,doar cu graunte si de cand am pus mana pe el am stiut ca se tine destul de batos :)) si o sa am de fiert la el.Asa ca... l-am aruncat direct in oala minune( sub presiune) si am scapat destul de repede .:)
Ingrediente:
Dupa ce am spalat pasarea foarte bine, am bucatit-o si am pus-o la fiert in 6 litri de apa.
Cand cocosul a fost aproape fiert am adaugat peste el ceapa si radacinoasele curatate,spalate si taiate cubulete.Dupa 10 minute am pus ardeiul taiat si rosiile .Le-am lasat sa dea in cateva clocote si am pus borsul. Dupa ce s-a integrat si el in comunitate :) am adaugat sarea si taitelul de casa facut din 2 oua,sare si faina.
Am lasat 2 minute sa fiarba ,am presarat verdeata ,am acoperit si am inchis focul.
Ciorba este nedefinita,trebuie simtita si indelung degustata!:)
Pofta buna!