Ciorba de castraveti murati cu smantana si tarhon

de RuxyRux in Ciorbe, 18 Noi 2010 | 11419 vizualizari

 

Pentru iubitorii ciorbitelor acre aceasta reteta e un deliciu....

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1 morcov
  • 10 castraveti acri 
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 2 cani bors
  • 5 linguri smantana
  • 2 oua
  • sare dupa gust  
  • marar
  • tarhon
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de castraveti murati cu smantana si tarhon:

Intr-o oala, punem doua linguri ulei, adaugam putina apa, apoi ceapa taiata, sotam doua trei minute, apoi adaugam morcovul feliat, cartofii taiati rondele( sau cubulete fiecare cum doreste), telina rasa, castraveciorii, adaugam apa si lasam sa fiarba.

Cand zarzavatul este fiert batem ouale cu smantana, si cu o cana de bors, adaugam si usturoiul pisat si dregem ciorba.

Mai adaugam o cana de bors( aici depinde de cat de tare iubim acreala), potrivim de sare, adaugam si mararul tocat, iar la sfarsit tarhonul dupa gustul nostru.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de castraveti murati cu smantana si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan cu galuste