Ciorba de cartofi cu zer de oaie

de AnyCostescu in Ciorbe, 25 Aug 2012 | 8669 vizualizari

 

poate multi se intreaba "ce-i cu lumea asta a ajuns sa manance si zerul de la casul de oaie?" dar ei nu stiu defapt ce gust super ii da ciorbei...un pic acrut....numai bun pt vremea asta calduroasa...si in plus ciorba se poate manca fara griji si rece...moldovencele trebuie sa fi auzit de aceasta ciorba:D

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • zarzavat
  • 500 ml zer
  • 5 linguri smantana
  • piper
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu zer de oaie:

Cartofii se curata, se spala si se pun la fiert in 2 l de apa. Se adauga si zarzavatul si se lasa sa fiarba. Cand sunt fierti cartofii se adauga zerul, smantana si se lasa sa mai dea un clocot. Se pune sare, piper dupa gust si se da deoparte.

Se serveste cu ardei iuti. E super...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu zer de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Lau 1

26.08.2012, 15:43

jolygina 1

27.08.2012, 19:30

imi place

Ade200 1

31.08.2012, 18:04

Şi la noi în sat se foloseşte zerul, mai ales la ciorba de salată, dar "se covăseşte" înainte!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu carne de porc