Ciorba de cartofi, cu zdrente de oua

de RODIMUR in Ciorbe, 23 Feb 2019 | 7659 vizualizari

COMENTARII (16)

Ina 1

23.02.2019, 20:05

Imi place!

PopaAngela 1

23.02.2019, 20:25

Adauga comentariu...

Rocsi 1

23.02.2019, 20:28

Andra_Constantinescu 1

23.02.2019, 20:28

Buna!

Rahela Velicu 1

23.02.2019, 21:16

Super buna!

RODIMUR 1

24.02.2019, 06:59

Vă mulțumesc frumos pentru aprecieri! Chiar este o ciorbiță tare bună, gustoasă și ușoară...!

Merisor 1

24.02.2019, 10:41

O ciorbiță tare bună!

mirela0911 1

24.02.2019, 11:04

Buna ciorbita asta!

RODIMUR 1

24.02.2019, 12:17

Chiar așa este, Merișor...! Mulțumesc frumos pentru apreciere!

RODIMUR 1

24.02.2019, 12:17

Daaaa, Mirela...! Îți mulțumesc frumos pentru apreciere!

Gherca Daniela 1

25.02.2019, 14:08

RODIMUR 1

25.02.2019, 14:59

Mulțumesc, Daniela!

-Licurici- 1

26.02.2019, 09:14

Ce-mi plac ciorbele cu zdrente de ou...

RODIMUR 1

26.02.2019, 09:36

Și nouă ne plac, tare mult... Îți mulțumesc frumos, Laura, pentru atenție!

dantes 1

28.02.2019, 10:30

Buna!

RODIMUR 1

28.02.2019, 11:09

Daaa... Nouă ne-a plăcut foarte mult. Mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste lipoveneasca