Ciorba de cartofi cu iaurt

de marcela1979 in Ciorbe, 13 Mar 2011 | 18069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ardei kapia rosu
  • ulei
  • 5 cartofi
  • 1 iaurt de 200 gr
  • 1 ou
  • frunze de patrunjel
  • vegeta,piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu iaurt:

Intr-o oala se pun 3 l de apa si se pune pe foc.Zarzavatul se curata.Cand apa incepe sa fiarba se pune ceapa tocata si se lasa sa dea doua trei clocote .Intr-o craticioara se pun 2 linguri de ulei si se calesc  morcovii,patrunjelul si ardeiul tocat marunt apoi se pun in oala la fiert.Cand zarzavatul e fiert pe jumatate se adauga cartofii taiati in cubulete mici .Se potriveste gustul cu vegeta si piper.Cand si cartofii sunt fierti se freaca un galbenus cu iaurtul,se adauga ciorba peste si se pune in oala in fir subtire.Se presara patrunjel verde tocat,se mai da un clocot si gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

divainbucatarie 1

14.03.2011, 09:25

Sylvia 1

14.03.2011, 21:27

Tare imi place ciorbita asta, e intre preferate

ExploraCuisine 1

15.03.2011, 01:34

Supica yummy!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de leurda reteta cu afumatura si smantana