Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
se curata cartofii,dovleceii si se spala
se curata ceapa,se toaca marunt, se caleste putin, se adauga morcovul dat prin razatoare,ardeiul tocat,dovleceii taiati cubulete. Se lasa sa se caleasca putin, dupa care se adauga pasta de toamate si se amesteca. Se adauga rosiile tocate, cartofi taiatii,apa si se lasa sa fiarba. Cand incepe sa fiarba se adauga mararul si leusteanul tocat
cand au fiert cartofii se adauga borsul, sare, piper dupa gust si se lasa sa mai fiarba 2-3 clocote, dupa care se adauga fideaua. Se acopera oala cu un capac si se opreste focul. Se adauga patrunjelul tocat, se lasa 10-15 min dupa care se poate servi.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola