Ciorba de caras

de ionix in Ciorbe, 22 Sep 2010 | 16669 vizualizari

 

nu va ganditi la prostii :D:D

 

INGREDIENTE

  • 8 carasei
  • o ceapa mai mare
  • 2,5 l apa
  • 500 l bors
  • o legatura patrunjel
  • o legatura de leustean
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • o felie de radacina de telina
  • sare si piper
  • 2-3 linguri cu ulei
  • 2 linguri cu gogosari dati pe masina
  • o lingura cu orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de caras:

  Ceapa se taia marunt si se pune la calit in uleiul incins.

Peste ceapa se pune morcovul taiat cubulete, pastarnacul taiat fasii si se lasa un pic pana se inmoaie ceapa.

Se toarna apa si cand incepe a fierbe adaugi gogosarii, telina. si orezul.

Cozile de leustean le legi, legi si patrunjelul si le arunci in oala. 

Cand legumele sunt fierte pe jumatate adaugi borsul incalzit.

Lasi pana toate legumele au fiert iar apoi adaugi pestele.

Lasi maxim 10 minute cu pestele, pestele fierbe repede, si pui sare si piper dupa gust.

Stingi focul iar apoi adaugi leustean si patrunjel tocat marunt.

Se serveste atat calda cat si rece.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

atentieee!!! urmariti pestele din momentul in care-l puneti in ciorba, sa nu se sfarame...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de caras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

ionix 1

23.09.2010, 17:58

cu cea mai mare placere... mai am o portie sarut-mana pt furci

Corinuta 1

25.09.2010, 23:43

christyansen 1

05.08.2022, 16:58

bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste