Recunosc ca in ceea ce priveste ciorba de burta sunt destul de pretentioasa. De altfel nici nu mi-a placut pana acum vreo 3 ani cand am mancat la nunta mea. Asa ca, m-am decis sa testez variante diferite in bucatarie si am ajuns la ceea ce urmeaza.
Se pune la fiert burta. Pentru ca este prefiarta nu va trebui sa asteptati mult pana se mai fierbe o data (pentru a da gust ciorbei).
Taiati marunt morcovii, adaugati "Secretul Gustului" (cantitatea difera in functie de gustul fiecaruia), o lingura de oregano, o lingura de cimbru, o lingura de rozmarin si piper dupa gust. Amestecati bine, iar dupa vreo 3 minute adaugati 4 galbenusuri frecate bine, o lingura de ulei de masline cu busuioc, 100 ml lapte si perle de tapioca (daca vreti sa iasa mai cremoasa). Lasati sa fiarba aproximativ 30 de minute si...obtineti o ciorba de burta megadelicious.
POFTA BUNA :)
1
Perlele de tapioca se folosesc ca si agent de ingrosare in locul fainii. Sunt niste bilute mici care dupa ce fierb se umfla si devin transparente. Arata destul de interesant in mancaruri si nu schimba gustul. De asemenea nu veti intampina probleme cu balonarea (ca si in cazul fainii).