Ciorba de burta megadelicioasa

de elizahorj in Ciorbe, 4 Ian 2013 | 4898 vizualizari

 

Recunosc ca in ceea ce priveste ciorba de burta sunt destul de pretentioasa. De altfel nici nu mi-a placut pana acum vreo 3 ani cand am mancat la nunta mea. Asa ca, m-am decis sa testez variante diferite in bucatarie si am ajuns la ceea ce urmeaza.

 

INGREDIENTE

  • 500 g burta prefiarta
  • 2 morcovi medii
  • 1 lingura de oregano
  • 1 lingura de cimbru uscat
  • 1 lingura de rozmarin uscat
  • piper(dupa gust)
  • Secretul Gustului (dupa gust)
  • 4 galbenusuri
  • perle de tapioca (daca vreti sa o ingrosati)
  • 100 ml lapte
  • o lingura de ulei de masline cu busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta megadelicioasa:

Se pune la fiert burta. Pentru ca este prefiarta nu va trebui sa asteptati mult pana se mai fierbe o data (pentru a da gust ciorbei).

Taiati marunt morcovii, adaugati "Secretul Gustului" (cantitatea difera in functie de gustul fiecaruia), o lingura de oregano, o lingura de cimbru, o lingura de rozmarin si piper dupa gust. Amestecati bine, iar dupa vreo 3 minute adaugati 4 galbenusuri frecate bine, o lingura de ulei de masline cu busuioc, 100 ml lapte si perle de tapioca (daca vreti sa iasa mai cremoasa). Lasati sa fiarba aproximativ 30 de minute si...obtineti o ciorba de burta megadelicious.

POFTA BUNA :)

TIPS-URI

1

Perlele de tapioca se folosesc ca si agent de ingrosare in locul fainii. Sunt niste bilute mici care dupa ce fierb se umfla si devin transparente. Arata destul de interesant in mancaruri si nu schimba gustul. De asemenea nu veti intampina probleme cu balonarea (ca si in cazul fainii).

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta megadelicioasa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Panacris 1

05.01.2013, 11:44

Bine ai venit in comunitate! Intradevar interesanta abordare a ciorbei de burta

Bya Ralu 1

05.01.2013, 22:57

cred ca e super!

elizahorj 1

07.01.2013, 12:40

Multumesc fetelor. Sunteti niste dragute

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

ieri la 18:32

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa

pe 10.11 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta "a la Flori"