Ciorba de broccoli pe os de curcan

de adasev12 in Ciorbe, 19 Mar 2011 | 4919 vizualizari

 

fiindca nu ma omor dupa broccoli, dar stiu ca e f bun...m-am gandit sa-l combin intr-o ciorbita pe care de obicei o fac cu conopida, si-mi place foarte mult....cu broccoli a avut un gust putin diferit, dar a fost buna, si , surpriza.....a mancat si sotul meu...mare minune!!! ca el nu prea papa ciorbita cu smantana , iar broccoli....

 

INGREDIENTE

  • un os de curcan ramas de la pulpa( dar cu ceva carnita pe el)
  • un buchetel de broccoli
  • 1 ceapa mai mica
  • 2 fire de telina
  • 2 morcovi
  • smantana
  • sare, piper,vegeta patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de broccoli pe os de curcan:

am pus osul la fiert si l-am spumat bine, apoi am adaugat ceapa intreaga si telina si sare si am lasat sa fiarba ....

cu 10 min inainte de a fi gata am scos ceapa si telina din ciorba, am adaugat morcovii taiati rondele si am lasat iar la fiert.

la sfarsit  am scos carnea pe o farfurie apoi am pus si broccoli desfacut in buchetele mici,

am lasat la foc mic, am adaugat smantana frecata cu o lg-ita de faina si niste piper si am turnat peste ciorba...

am lasat 5 min ( broccoli era oparit dinainte, si nu necesita mai mult timp de fierbere), si am stins focul.

am mai potrivit gustul cu vegeta...mie imi place sa o folosesc la mancaruri, ca-i da un gust mai bun...

am adaugat si patrunjel verde tocat. 

carnea am desfacut-o toata de pe os si am pus-o in ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de broccoli pe os de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

kamy 1

20.03.2011, 16:15

buna ciorbita

adasev12 1

20.03.2011, 17:07

mamaie....elena....

adasev12 1

20.03.2011, 17:08

nico, te astept cu mare drag
kamy...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole pastai