Sunt o mare fana a mancarurilor cu bob, acest frate urias al fasolei . Acum cativa ani l-am cultivat in gradina . Imi place marimea lui si miezul untos . Este o adevarata delicatesa pentru mine .
Pacat ca-l gasesc estul de greu . De aceasta data l-am gasit intr-un super-market din Cluj . De notificat ca nu era nicidecum atat de verde ca pe ambalaj , chiar a fost nevoie de o fierbere destul de indelungata . Am mai avut afumatura proaspata - productie proprie .
Poftiti la masa !!!!
1
Despre bob : http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/remedii-naturale/bobul-o-leguma-pe-nedrept-uitata-echilibreaza-valorile-colesterolului-1214634
2
Curiozitati- o bobul poate sa ajunga la o marime de pana la 14 cm a unei seminte !!!!!
3
Atentie !!! Nu sarati !!1 Afumatura s-ar putea sa contina suficienta sare . Se drege gustul la sfarsit daca este nevoie .