Ciorba acra cu tarhon si carne de porc

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 2 Iul 2014 | 8301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • morcov
  • telina
  • ceapa
  • dovlecel
  • sare
  • 100 gr smantana
  • 2 oua
  • tarhon(zeama si frunze)
  • orez
  • patrunjel
  • 2 cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu tarhon si carne de porc:

Legumele se curata, se spala si se taie cubulete.Punem int-o oala putin ulei si calim pe rand ceapa taiata fidelute,morcovul,telina,dovlecelul,adaugam carnea si o cana de apa.Lasam sa dea in clocot si complectam cu apa.Curatam cartofii , ii taiem cubulete si ii adugam in ciorba cand carnea este aproape fiarta impreuna cu o mana de orez.

Ouale intregi le batem impreuna cu smantana si cu zeama din ciorba si adaugam peste ciorba.Stingem focul si punem cateva lg de zeama de tarhon si frunze taiate marunt.Potrivim de sare.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu tarhon si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba dupa taierea porcului