Ciorba cu usturoi si carne de porc

de aalliinnaa07 in Ciorbe, 24 Ian 2013 | 5468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g muschi de porc
  • 1 ardei rosu
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 2 linguri orez
  • 6 catei de usturoi
  • zeama de lamaie/otet
  • vegeta
  • smantana pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu usturoi si carne de porc:

Carnea de porc se taie cubulete si se pune la fiert.Ceapa se toaca marunt si se caleste putin in ulei, se adauga carnea fiarta, ardeiul tocat, morcovul si patrunjelul dat pe razatoarea cu gauri mici,apoi se adauga 3 litri de apa si se lasa sa fiarba putin pe foc.Se adauga orezul si se mai lasa pe foc pana acesta e fiert.La sfarsit se adauga vegeta si sare dupa gust, usturoiul pisat si zeama de lamaie dupa gust.

Se serveste cu smantana.

 

Pofta buna!

 

 

 

TIPS-URI

1

carne de porc, usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu usturoi si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu rasol de vita cu legume