Ciorbă cu spanac

de Bunica in Supe/Ciorbe, 6 Mai 2015 | 5286 vizualizari

 

O ciorbiță gustoasă și de sezon.

 

INGREDIENTE

  • 300 g spanac proaspăt
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri borș Fuchs
  • 4 linguri suc de roșii
  • fidea de orez - opțional
  • 1 legătură leuștean verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă cu spanac:

Spală spanacul frunză cu frunză.

Pune pe foc o oală cu apă.

Pune în oală ceapa  și morcovul curățate,spălate si tocate mărunt.

Când a fiert ceapa pune și spanacul tocat marunt.

Lasă la fiert 10 minute și adaugă sucul de roșii si borșul.

Fierbe încă 10 minute și adaugă fideaua.

Potrivește de sare și stinge focul.

Când este călduță pune leușteanul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu praz si dovlecel