Ciorba cu rasol de vita cu legume

de Bya Ralu in Ciorbe, 11 Dec 2014 | 11571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 bucati rasol de vita
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 1/2 ardei gras
  • 2 cartofi
  • 1/2 borcan de mazare
  • 2 linguri de bulion
  • vegeta,piper
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu rasol de vita cu legume:

Se pune bucata de rasol intr-o oala mare la fiert,trebuie sa fiarba minim o ora si jumatate,intre timp se mai completeaza cu apa daca aceasta scade.

Ceapa o tocam marunt,morcovul il taiem rondele iar ardeiul gras il taiem cubulete si le adaugam in oala de ciorba(fara a le calii,deoarece si-a lasat destula grasime rasolul de vita).

Se pun si cartofii taiati cuburi,iar cand acestia sunt aproape gata se pune si mazarea scursa de zeama si dovlecell taiat feliute sau cuburi.

Se pune bulionul si condimentele dupa gust.

La sfarsit se pune patrunjel proaspat tocat marunt(eu am pus dupa ce am facut poza)

 

TIPS-URI

1

se serveste cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu rasol de vita cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta