Ciorba cu perisoare de vita

de deyutzky in Ciorbe, 17 Mar 2013 | 6384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt compozitia de perisoare:
  • 750 gr carne tocata de vita
  • 1 pumn de orez
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • Pt ciorba:
  • 1 ceapa mai mare (sau 2 mici)
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 3 linguri de zarzavat de casa
  • bors cca 500 ml- eu am facut aprox 4 l de ciorba.(sau dupa gust, depinde cat de acru vreti sa fie)
  • 1 pumn de orez
  • sare
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de vita:

Spalam bine ceapa si morcovul, le taiem cubulete mici dupa care le punem la fiert. 

Cand apa incepe sa fiarba adaugam 1 pum de orez, rosia taiata cubulete si cele 3 linguri de zarzavat si mai lasam la fiert cateva minute.

Pregatim perisoarele: 

Amestecam carnea cu 1 pumn de orez, ouale, 2 linguri de faina, sare si piper dupa gust, apoi cu mana umeda formam perisoarele.

In timp ce apa fierbe, dam la foc mic si punem cu grija perisoarele una cate una.

Cand perisoarele s-au ridicat la suprafata adaugam borsul si sare dupa gust.

Mai lasam sa fiarba la foc mic aprox 20 de min, stingem focul, adaugam patrunjelul si punem capacul.

Se serveste imediat!!..ca tare buna e:)))

 

 


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Sim0na 1

18.03.2013, 13:07

buna ciorbita!

Krystyan Trendy 1

11.11.2013, 10:22

buna ciorbica

babi5 1

15.12.2014, 15:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Tipuri de brânză Gorgonzola Picantă. Oferă cel mai interesant contrast de arome!
Brânza Gorgonzola, brânză italiană tradițională, vine în două varietăți principale: Gorgonzola Dulce și Gorgonzola... citeste mai mult
Tipuri de brânză Gorgonzola Picantă. Oferă cel mai interesant contrast de arome!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare