Ciorba cu legume si cus cus

de Angelina_Elena in Ciorbe, 11 Aug 2013 | 10495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 l apa
  • 3 bucati tacamuri de pui
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 ceasca cus cus
  • patrunjel proaspat
  • leustean proaspat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu legume si cus cus:

Am spalat, curatat si taiat marunt legumele.

Intr-o oala am pus uleiul la incins, am adaugat ceapa si am last-o sa se caleasca 3-4 minute.

Apoi am adaugat morcovii, cartofii si ardeiul.

Am acoperit cu un capac si am amestecat din cand in cand pana cand legumele sau calit unpic.

Apoi am adaugat tacamuri spalate in prealabil si le-am lasat sa se caleasca impreuna cu legumele.

Am adaugat apoi apa si am lasat sa fiarba la foc mic, pana cand legumele au fost aproape fierte.

Apoi am adaugat pasta de rosii, sare dupa gust, cus cus-ul, am mai lasat 5 minute, apoi oprim focul si adaugam leusteanul si patrunjelul tocate fin.

Servim cu smantana si ardei iute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu legume si cus cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de zarzavat cu orez si otet de pe ardei iute