Ciorba cu coaste de porc

de Lau in Ciorbe, 12 Feb 2014 | 5397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste de porc(cateva bucati)
  • 1/2 telina potrivita
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 3 morcovii
  • 1 cutie de rosii in suc
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1/2 radacina patrunjel
  • cimbru
  • foaia de dafin
  • leustean
  • moare de varza
  • taietei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu coaste de porc:

Coastele de porc se spala bine dupa care se pune la fiert intr-o oala cu apa,

Lasam sa fiarba cateva clocote,aruncam apa,bucatile de coasta de porc le spalam din nou,

Punem coastele de porc si cca 4-5 l de apa cu putina sare si punem din nou la fiert

Lasam sa fiarba cca 20 min spumand de cate ori este nevoie,intre timp curatam legumele si le tocam marunt,

Adaugam legumele mai putin rosiile in ciorba,foaia de dafin,cimbru,sucul de rosii.lasam sa fiarba pana cand morcovul s-a inmuiat si adaugam rosiile tocate marunt,lasam sa fiarba la foc mic,

La final adaugam moare de varza dupa gust,piper,leustean.patrunjel si lasam sa mai fiarba cateva clocote.

Oprim focul si adaugam taietei dupa care acoperim oala si lasam 10 min inainte sa o servim,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coaste de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

gaby_gabytza 1

17.02.2014, 11:47

bunaaaaaa

Krystyan Trendy 1

17.06.2014, 07:12

tare buna ciorbica

Lau 1

17.06.2014, 09:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare din carne si ciuperci salbatice