Ciorba cu coaste de porc

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 3 Iun 2013 | 15143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coasta de porc
  • 4 linguri cu suc de rosii
  • 2 cartofi mari taiati cubulete
  • radacina de pastarnac
  • 2 fire de ceapa verde
  • radacina de telina
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 2-3 cepe albe
  • 2 rosii mici
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • leustean
  • tarhon
  • sare
  • 1/2 l bors
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu coaste de porc:

Spalam bine coastele (cand le-am cumparat am cerut sa mi le taie in jumatate pentru ca erau prea lungi) si le punem la fiert (cam 20-25 de minute) intr-o oala cu aproximativ 3 litri de apa rece, adunand spuma formata.

Separat, tocam legumele si le calim usor (optional) in 2-3 linguri cu ulei, dupa care le adaugam in ciorba si lasam sa fiarba la foc mic, in oala acoperita cu un capac. Punem cartofii taiati cubulete si lasam pe foc pana ce carnea este bine fiarta. Acum putem adauga borsul si sucul de rosii, potrivim de gust cu sare si lasam sa mai dea intr-un clocot, doua. Presaram tarhonul, patrunjelul si leusteanul si servim cu un ardei iute, iute!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coaste de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de oase de porc