Ciorba cu carne de porc

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 4 Mar 2012 | 5774 vizualizari

 

Nu sariti cu totii cu gura pe mine! :) Stiu ca suntem in post, insa cum nu ma pot conforma, iar poftele ies la iveala uneori, am cedat :D drept dovada nici nu am asteptat sa se raceasca nitel, pozele fiind facute cand ciorbita era inca foarte fierbinte ;))

 

INGREDIENTE

  •     1/2 kg carne de porc (cu os este si mai gustoasa)
  •     o canuta cu suc de rosii
  •     radacina de telina si pastarnac
  •     1 morcov,
  •     1 ardei capia,
  •     2-3 cepe albe
  •     1 ceapa rosie
  •     2-3 cartofi taiati cubulete
  •     patrunjel verde
  •     tarhon proaspat   
  •     sare dupa gust
  •     1 l bors
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc:

Spalam carnea in apa rece, atat cat apa  sa  ramana curata, si o punem la fiert, avand grija ca de fiecare data sa adunam cu o paleta spuma formata. Intre timp, curatam legumele, le spalam si le tocam. Cand  carnea a  fiert suficient,  adaugam legumele si mai apoi, cartofii taiati cubulete si lasam pe foc cam 20 de minute. Urmeaza sucul de rosii si condimentele - sarea si tarhonul, dupa gust. In final adaugam borsul si lasam sa mai fiarba 10-15 minute impreuna, cat sa dea in clocot.  Se presara patrunjelul tocat marunt dupa ce am luat ciorba de pe foc. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Uleiul nu este necesar deoarece carnea va lasa suficienta grasime

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Dya Daniela Andrei 1

05.03.2012, 16:36

va multumesc!

mihaelar63 1

16.05.2013, 12:03

Abia acum dupa ce ti-am vazut pagina Fb am avuto relevatie Daca nu ar fi alta vesela si fundal as zice ca eu le-am preparat . Aceleasi culori , preparate .

Dya Daniela Andrei 1

16.05.2013, 13:21

E de bine sau de rau?!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei dreasa cu ou