O ciorba foarte gustoasa pentru zilele de iarna!
Punem apa la fiert intr-un vas de 4 l.
Curatam si spalam ceapa, morcovii, ardeiul si postarnacul. Taiem marunt ceapa si ardeiul iar morcovii si postarnacul le taiem rondele si le punem toate in apa clocotita si lasam la fiert la foc potrivit.
Carnatul il taiem rondele si il prajim pe ambele parti intr-o tigaie teflonata fara ulei.
Cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam si bucatile de carnati.
Mai lasam sa fiarba pana sunt fierte legumele apoi adaugam si cartofii taiati cubulete si saram si piperam dupa gust.
Spre final adaugam zeama de varza murata si tarhonul tocat marunt si lasam sa dea in clocot.
Luam ciorba de pe foc si lasam sa se raceasca un pic apoi o dregem cu un galbenus de ou amestecat cu 2-3 linguri de smantana. Luam cateva linguri de ciorba calduta si o amestecam cu smantana apoi o turnam in ciorba amestecand.
Servim cu ardei iute si smantana!