Ciorba cu afumatura

de MotanLaOale in Ciorbe, 12 Ian 2014 | 15231 vizualizari

 

De cand au fost puse retetele de sarbatoare poftesc la ciorba cu afumatura!

 

INGREDIENTE

  • 700g afumatura (scarita)
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa mare
  • 3 cartofi
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 mana de favole verde
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura marar
  • 1L zeama de varza
  • fidea
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura:

Legumele se curata si se taie marunt.

Intr-o oala se pune uleiul si se calesc ceapa, morcovii, albitura 2-3 minute.

Se toarna apa si se fierbe 15-20 minute.

Se adauga afumatura si fasolea verde si dupa ce da in clocot cartofii si se mai fierne 15-20 minute.

Se adauga rosiile tocate, pasta de tomate si se mai fierbe 5 minute.

Zeama de varza se fierbe separat si se toarna in oala.

Se potriveste de sare si piper.

Se pune verdeata tocata, se mai da un clocot si este gata.

Se serveste cu smantana sau ardei iute.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate face si cu bors daca nu va place zeama de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu afumatura