Ciorba ardeleneasca

de Sabina in Ciorbe, 13 Mai 2009 | 24759 vizualizari

COMENTARII (17)

luminita20_2006 1

14.05.2009, 00:08

sabina ce e 1 albitura ? ciorba arata nemaipomenit

Oana 1

14.05.2009, 00:10

Lumi, pastarnac sau radacina de patrunjel.
Arata super ciorbita asta!

Sabina 1

14.05.2009, 09:40

Radacina de patrunjel ...tiii uite ca mi-a scapat din lista cu ingrediente

ANCA 1

14.05.2009, 09:55

ffff bunaaaaaaaa!!!!!!

Sabina 1

14.05.2009, 12:57

Multumesc, Anca!

ala_oancea 1

14.05.2009, 16:53

Foarte bun

Miha 1

15.05.2009, 12:32

fara afumatura oare cum o fi?

Sabina 1

15.05.2009, 13:02

probabil ca nu la fel de aromata, miha!
insa de baza ramane tarhonul

Miha 1

15.05.2009, 13:19

Ideea e ca noua nu ne prea place afumatura...

Miha 1

15.05.2009, 13:19

Am sa incerc fara si o sa vad ce iese...

Sabina 1

18.05.2009, 17:49

Luciana, ma bucur ce-mi spui. Sa-ncerci si cu tarhon daca gasesti, ii da o aroma aparte

Oana 1

18.05.2009, 18:14

Am vazut tarhon proaspat la piata Luciana, sa va fie de bine!

danygospodina 1

23.07.2009, 22:53

Pai, Miha, daca inlocuiesti afumatura cu carne de pasare feliute, o tara de usturoi si fara tarhon, iese o ciorba radauteana....mnniami !!!!
Da si asta tb. sa aiba un gust!

adry88 1

20.05.2011, 12:50

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:46

Bya Ralu 1

06.12.2012, 21:48

yammy yammy

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu oase garf afumate