Ciorba a la grec de pui

de diaconta in Ciorbe, 22 Sep 2010 | 10671 vizualizari

COMENTARII (23)

ela 1

22.09.2010, 22:03

harmicuta,doamna

vero_closca 1

22.09.2010, 22:11

5 furculite_lingurite! ca e tare buna ciorbita ta!

Ina 1

22.09.2010, 22:15

buna, buna

diaconta 1

22.09.2010, 22:15

Mersi Ela printre atatea pulpe ziceam sa vin cu ceva pieptmersi Vero

diaconta 1

22.09.2010, 22:17

Ina ce faci cu cutitul si furculita?

Laly 1

22.09.2010, 22:17

Ce bunatate

Ina 1

22.09.2010, 22:28

aleg puiul din ciorba

Ina 1

22.09.2010, 22:29

ma gandeam ca nu e suficient pe mic portionat

Ina 1

22.09.2010, 22:29

m-a intrebat Costel ce-i in poza ( el sta pe canapea, mai departe ) si i-am zis ca-i "ciorba de grec"

diaconta 1

22.09.2010, 22:34

Ina trebuia sa-i spui ca-i ciorba de piept si am fost foarte generoasa cu pieptul

Bucataras Medi 1

22.09.2010, 22:37

ce-mi place ciorbita asta.................o bunatate...............

Ina 1

22.09.2010, 22:40

maria_claudia 1

22.09.2010, 22:45

diaconta 1

22.09.2010, 22:45

Da Medi,e buna rau

Miha 1

22.09.2010, 23:06

bun bun...

nadina73 1

23.09.2010, 00:58

buna rau de tot am facut si eu dupa retata lui gabyhttp://bucataras.ro/retete/8080/ciorba-de-pui-a-la-grec.html super dau 5 fiar am fost darnica si in seara asta

La Ancuta 1

23.09.2010, 01:08

ce bine vine o ciorbita dupa atatea fripturi

madi_marin 1

23.09.2010, 09:17

foarte bine arata ciorbita.....

ionix 1

23.09.2010, 09:30

arata bine ciorbita ta

Sylvia 1

23.09.2010, 11:19

Excelent arata

Gouda 1

23.09.2010, 11:20

Ce gustosenie

Corinuta 1

25.09.2010, 23:39

Place mult ciorbica asta

-Licurici- 1

16.12.2017, 21:50

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vara