Ciorba a la grec de pui

de diaconta in Ciorbe, 22 Sep 2010 | 10853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • morcovi
  • patrunjel radacina
  • telina
  • ceapa
  • 2 oua
  • smantana
  • orez
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba a la grec de pui:

Pieptul de pui (1 bucata )de taie cubulete si se condimenteaza.

Zarzavatul si ceapa se curata si se taie cubulete.

Se pune putin ulei intr-o oala,se pune zarzavatul si se soteaza putin,apoi adaugam si pieptul de pui.Se pune apa,se condimenteaza si se lasa sa fiarba.Orezul (cam o lingura)se spala si se fierbe separat.

Cand zarzavatul si carnea sunt fierte se adauga orezul si dresingul cu smantana.

Galbenusurile se freaca  cu 100 ml smantana.Se ia cate putin din ciorba si se pune peste galbenusuri,amestecand incet pana cand acestea ajung la o temperatura apropiata de cea a ciorbei.

Se pune dresingul peste ciorba,se mai fierbe putin si la urma se adauga verdeata(marar,patrunjel)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba a la grec de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vara cu legume si hrisca