Ciorba a la grec

de ella 87 in Ciorbe, 5 Ian 2015 | 6720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • orez
  • un borcanel de smantana
  • 2 galbenusuri de ou
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • vegeta
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba a la grec:

Am fiert pulpele impreuna cu o ceapa, sare si vegeta... dupa ce au fiert, ceapa am scos-o, carnea am taiat-o bucatele. 
Morcovii i-am dat pe razatoare, am spalat orezul si am pus la fiert impreuna cu supa... am lasat sa fiarba orezul, morcovul si am pus carnita peste.
Intre timp am frecat galbenusele cu smantana si cu putina supa ca sa nu se taie... am adaugat aceasta compozitie peste supa dar nu cand da in clocot, pentru ca oul o sa iasa zdrente.

La sfarsit acriti ciorba dupa plac si adaugati patrunjel.


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la greque