Ciolan bavarez fiert in bere

de LeBlogPiquant in Porc, 22 Noi 2010 | 39256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat
  • boabe de iper
  • foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita de cimbru proaspat/uscat
  • 1 lingurita de chimen
  • 2 doze de bere
  • 5-6 catei de usturoi nedecojiti
  • o ceapa taiata in sferturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan bavarez fiert in bere:

Intai l-am fiert o ora cu boabe de piper si foi de dafin. Apoi l-am cardilat cu cutitul... si am pisat in morjar 3 catei de usturoi cu cimbru proaspat, chimen si sare....Si am frecat bine ciolanul cu pasta obtinuta.

Apoi l-am asezat intr-o tava, impreuna cu o ceapa taiata in sferturi si 5-6 catei de usturoi nedecojiti, am aruncat acolo si cateva crengute de cimbru si rozmarin si am turnal vreo 300ml de bere peste.

L-am acoperit cu folie de aluminiu si l-am bagat la cuptor, la foc mic, pentru o ora.Dupa o ora, mai toata berea scazuse, asa ca ma mai turnat inca 300ml, l-am acoprit din nou, si l-am mai lasat 45 de minute in cuptor.

Era atat de fraged si aromat - nu am destule cuvinte sa va explic; trebuie sa incercati si sa vedeti cu ochii vostri!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan bavarez fiert in bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mamaieelena 1

23.11.2010, 09:20

vai ce bine arata de gust nici nu mai zic pentruca nu am cuvinte

LeBlogPiquant 1

23.11.2010, 13:29

sa stii ca nici eu nu mai aveam cuvinte cand l-am gustat! E de incercat, cu siguranta

kamy 1

24.11.2010, 00:22

no asta dape gustul meu 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi