Ciolan afumat la cuptor...

de Constelatialeu in Porc, 14 Ian 2014 | 11381 vizualizari

 

Ma lupt la greu cu porcu' ala pe care l-am transat...acum mi-a picat pe un ciolan afumat,statea cam inghesuit in frigider si am zis sa-i dau libertatea sa stea singur in cuptor.....si m-am impiedicat si de niste sampanie ramasa pe fundul sticlei....

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan de porc afumat
  • 1 lingura ulei de masline
  • 250 ml sampanie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat la cuptor...:

Ciolanul afumat il asezam frumos intr-un vas de yena,il ungem cu ulei de masline si turnam sampania peste el si dam la cuptor cca 3 ore la foc molcom.....cam asta-i treaba cu ciolanul, se serveste cu orice fel de garnitura,dupa preferinte......

PS.Eu am ros osul,noroc ca nu avea cine sa-mi faca poza,mai ales ca aparatul da rateuri.....sa zic merci ca am scos cateva poze cat de cat bunicele...

TIPS-URI

1

Ca sa se patrunda bine crestam ciolanul...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat la cuptor..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

danakarin 1

15.01.2014, 08:04

Totul minunat, dar imi pare rau de sampania aia...as fi baut-o....

diaconta 1

15.01.2014, 09:03

Meri,se zice "vaaai in ce hal arata" )))

MIUTA 1

16.01.2014, 12:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Racituri (piftii)