Ciocolatos de post

de cec in Prajituri, 19 Noi 2010 | 6852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 125g cacao
  • 1,1/2 lingurita bicarbonat
  • 3/4 lingurita sare
  • 125g zahar
  • 375g apa
  • 125g ulei
  • 1,1/2 lingurita vanilie
  • 1,1/2 lingura otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolatos de post:

am amestecat faina, cacaua, sarea si zaharul Am adaugat restul ingredientelor si am amestecat. Am pus in tava. Am copt la foc moderat

Ca si glazura am topit o ciocolata amaruie si am amestecat-o cu 20 lingurite de frisca, apoi am pus deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolatos de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

ieri la 10:43

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu ciocolata