O bomba dulce! dar o bucatica tot e buna!
Se prepara extrem de rapid. Se masoara zaharul cu o cana, dar nu prea mare! se amesteca cu apa intr-o oala cu pereti dubli si se pune pe foc pana se topeste zaharul si incepe sa fiarba cu basici. Se opreste focul si se pune ciocolata rupta bucati. Eu am facut o data cu ciocolata amaruie si o data cu ciocolata cu lapte. Este foarte buna cu ambele variante. Puteti folosi amestec...cum va place! Se amesteca pana se topeste ciocolata si se pune apoi margarina. La final se amesteca laptele praf putin cate putin, amestecand continuu, pana se obtine o compozitie groasa de ciocolata. Intr-o tava de chec unsa cu putin ulei se pune un strat de ciocolata de casa, un strat de biscuiti si tot asa pana se termina compozitia. Ultimul strat trebuie sa fie de ciocolata. Se pune tava la rece peste noapte. A doua zi se rastoarna pe un platou si se prepara crantzul.
Se topeste zaharul intr-o craticioara si incepe sa devina auriu se pune nuca taiata. Pe o farfurie umeda se rastoarna crantzul si se lasa la racit. Se marunteste apoi si se presara peste ciocolata de casa.