Astăzi, de ziua mea, vă servesc cu o delicioasa şi ciocolatoasă prăjitură. Îmi cer scuze pentru întârziere.
Crema :
Se topesc la foc mic ciocolata tăiată bucăţele şi untul. Se dau deoparte.
Se bat ouăle întregi cu zahărul până se obţine o spumă. Se amestecă apoi cu ciocolata si untul topite, făina cernută şi esenţa de rom. Se omogenizează bine compoziţia şi se toarnă în tava 25/35 cm tapetată cu hârtie de copt. Se coace la foc potrivit cam 20-25 de minute. Se dă la răcit.
Pentru cremă se pune ciocolata la topit în frişca lichidă împreună cu cacaoa , nesul şi zahărul. Se raceşte la frigider apoi se spumează un pic cu mixerul. Se întinde peste prăjitură.
Se lasă la rece pentru 0 oră după care se poate porţiona şi orna după preferinţă.
Poftă bună!