Sursa Paula - http://enjoydessert.blogspot.ro/2012/11/ciocolata-de-casa-cu-alune-de-padure.html
Lapte praf impreuna cu cacaoa le-am cernut. Apa si zaharul le-am pus pe foc, amestecand continuu pana zaharul s-a topit. Pana la momentul fierberii nu am mai umplat la sirop, iar cand a inceput sa fiarba l-am mai lasat fix 6 minute. Siropul trebuie sa aiba o consistenta vascoasa. Am oprit focul, am adaugat untul si am amestecat pana la dizolvarea acestuia. Siropul l-am turnat peste amestecul de lapte praf si cacao, amestecand energic pentru o omogenizare completa. La final am adaugat si alune de padure tocate, amestecand bine compozitia. Am tapetat cu hartie de copt o tava de chec si am turnat amestecul. Am dat la frigider de seara pana a doua zi. A doua zi, am portionat ciocolata. Am pastrat-o la frigider.
Pofta buna va doresc!