Ciocolata de casa

de Lau in Dulciuri, 4 Noi 2011 | 9304 vizualizari

COMENTARII (36)

ela 1

14.11.2011, 20:30

Gaby,iar salivezi?cand ai de gand sa iti faci?

gaby_duceag 1

14.11.2011, 20:36


tre' sa fac una miercuri pt cineva
ce..n-oi fura si eu un colt?

ela 1

14.11.2011, 20:40

eu am cumparat lapte praf sa fac de cateva luni,dupa ce am facut atunci

Ina 1

14.11.2011, 20:41

fura doua, si-mi trimiti unul mie

Zambareata 1

14.11.2011, 20:41

eu am facut odata ciocolata de casa...nu am preluat reteta de aici si cred ca rau am facut....nu mi-a placut deloc ce a iesit...nu mi s-a intarit nici dupa 3 zile:si urma sa plec la mare...asa ca am lasat ciocolata in frigider 2 saptamani pana ne-am intors de la mare....si nici atunci nu era tare ca am reusit sa fac bilute din ciocolata si am dat-o prin cocos..ma pleznise ideea atunci de nervi

ela 1

14.11.2011, 21:02

Giorgia,eu am taiat-o imediat dupa ce am facut ciocolata,s-a intarit in cateva minute dupa ce am pus-o la frigider

gaby_gabytza 1

21.11.2011, 13:58

Ubulika 1

29.11.2011, 10:31

super!!! trebuie sa incerc si eu..Nu am mai facut niciodata..sper sa n`o fac praf

Lau 1

30.11.2011, 10:22

fetelor multumesc

corina241 1

30.11.2011, 10:34

si eu vreau o inimioara

Lau 1

06.02.2012, 16:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata bicolora cu arahide