Un desert potrivit pentru week-end,alaturi de o cana cu ciocolata calda !
Intr-o cratita amestecam apa cu zaharul si le punem pe foc.
Invartim in acest sirop,iar cand zaharul s-a topit de tot,il tragem de pe foc.
Punem margarina taiata cubulete si amestecam redepe pana se topeste de tot.
Laptele praf il trecem prin sita.
Il amestecam cu zaharul pudra cu aroma de vanilie.
Treptat punem cam jumatate din laptele praf,timp in care amestecam energic cu un tel.
Adaugam esenta,apoi alunele decojite.
Incorporam si pliculetele de ness,iar la urma restul de lapte praf.
Vom obtine o consistenta usor cremoasa ,dar potrivita cat sa se intareasca suficient.
Pe un tocator asezam o foaie de napolitana.
Turnam jumatate din ciocolata si o nivelam.
Punem a 2 a foaie,restul de ciocolata,iar la urma a 3 a foaie de napolitana.
Presam usor cu mainile,apoi dam la rece.
Cand se intareste,putem taia si servi!