Pentru astazi pranzul a fost unul extrem de simplu si bun si desi nu incurajez consumul de carne asociat cu cartofi,cateodata parca sunt bune si lucrurile interzise,atata timp cat nu facem excese :) si aceasta asociere nu devine un obicei de zi cu zi.
Ciocanelele de pui le-am spalat si apoi le-am uscat bine cu un prosop de hartie,le-am crestat din loc in loc,am pregatit o marinata din sos de soia,sos de stridii,sos de ardei iuti,chimen macinat si curry,am uns bine ciocanelele cu aceasta marinata si le-am lasat asa 2 ore.
Dupa acest timp le-am pus intr-o tava mai mare si le-am acoperit cu cate o feliuta de bacon,pentru un plus de savoare.Am pus in tava si marinata in care au stat,o cana de vin alb si o canuta de apa si le-am dat la cuptor la foc minim pentru o ora si jumatate.
Cartofii noi i-am prajit in ulei incins si apoi i-am sarat. Am servit ciocanelele cu cartofi alaturi de o salata de verdeturi.
Pofta mare!