Vroiam ceva cu multa ceapa verde,rosii si pe langa astea trebuia si ceva garnitura,am ales penne vegetables ( e prima data cand le folosesc )
Se spala si curata ciocanelele. Facem un mixt din 2 lingurite baza de mancaruri cu legume, piper, ghimbir ras si ulei, amestecam bine si tavalim ciocanelele prin acest mixt. Le asezam intr-un vas de yena, punem 1/2 cana apa si dam la cuptor cca 20 minute.
Intre timp taiem ceapa verde, rosiile din conserva si sucul de rosii, amestecam bine, daca e nevoie mai adaugam un pic de sare. Acest amestec de ceapa cu rosii il adaugam peste ciocanele si mai lasam la cuptor cca 40 minute, la foc moderat.
Pennele le punem la fiert in apa cu sare cand aceasta a dat in clocot, 3 minute, cum e specificat pe cutie. Se poate servi cu salata verde si ridichi, ca tot e sezonul lor.
1
daca nu doriti pennele al dente le lasati sa fiarba mai mult