Cimbru pentru iarna

de Bunica in Conserve, 23 Aug 2013 | 7177 vizualizari

COMENTARII (16)

Lavinia 1

23.08.2013, 12:06

Asa il facem si noi

Lorra 1

23.08.2013, 12:10

Buna idee abea astept sa ajung la piata sa cumpar cimbrul

Constelatialeu 1

23.08.2013, 12:12

Se gaseste in gradina la mama.....

kukibella 1

23.08.2013, 12:13

ianculubita 1

23.08.2013, 12:14

si eu fac la fel,dar crengutele nu le las chiar goale pentru ca le strang iar iarna pun cate o crenguta la bors de fasole,de zarzavat,mai pun 1-2crengute pe fundul vasului cand fac sarmalute sau chiar si la varza calita;in concluzie in bucataria mea,totul se transforma
scuze daca am scris prea mult

Bunica 1

23.08.2013, 12:20

Nu arunc nicio crenguta uscata))

Corinuta 1

23.08.2013, 12:48

mamaieelena 1

23.08.2013, 13:06

buun este foarte parfumat cel uscat in casa mai ales la carnea pentru mici au o aroma deosebita cu cimbrul uscat de mine

MotanLaOale 1

23.08.2013, 13:10

Xandrinne 1

23.08.2013, 14:04

Ligia Bxl 1

23.08.2013, 14:11

si mie imi place cimbrul mai ales la ciorba de perisoare si multe altele

alilianaa 1

23.08.2013, 18:06

tare bun iarna..

Rocsi 1

23.08.2013, 22:40

Valclaudia 1

23.08.2013, 22:53

Angelina_Elena 1

25.08.2013, 13:17

nilgun 1

08.09.2013, 18:07

bun bun

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bulion aromat cu cimbru