Cimbru pentru iarna

de Bunica in Conserve, 23 Aug 2013 | 6817 vizualizari

 

Stiu ca o sa spuneti ca se gaseste in magazin,dar parca e mai aromat cel uscat de noi.

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi de cimbru verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cimbru pentru iarna:

Cimbrul se spala,se sterge cu un prosop si se pune la uscat intr-un loc umbros si aerisit.

Dupa cam 14 zile se iau crengutele,se freca intre palme.

Tulpinile se dau de-o parte.

Se pune praful obtinut intr-un borcan si se pastreaza in camara.

TIPS-URI

1

Tulpinile se pot pastra pentru cand punem castravetii pentru iarna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cimbru pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii condimentat