Chorizo glazurat

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 27 Noi 2015 | 3054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame chiorzo
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 1 lngura miere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chorizo glazurat:

Se taie chorizo in bucati de 2 cm.

Se prajesc in putin ulei de masline pana devin aurii.

Se preseaza cu podul palmei cei doi catei de usturoi si se adauga in tigaie. 

Se scurge cea mai mare parte din grasimea din tigaie, se adauga otetul si mierea si se reduce pana devine o glazura lipicoasa, care imbraca bucatile de chorizo, avand grija sa nu se arda.

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chorizo glazurat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dominoise