Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Separam galbenusurile de albus, batem albusurile pana devine tare cu cele 4 linguri de zahar. Batem galbenusurile cu lingura de ulei, apoi turnam peste albusuri , apoi in ploaie turnam faina si esenta. O dam la cuptor intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu foaie de copt pentru 8/10 minute la 180°C. Intre timp pregatim crema dupa instructiuni, cu laptele. Cand e gata o rasturnam peste un prosop subtire, usor scoatem hartia si o umplem cu crema, rulam, mai ungem rulada pe deasupra cu crema si presaram nuca de cocos. O dam la rece.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola